top of page

SERIVCE OCH INSTALLATIONER INOM
VATTEN, VÄRME OCH AVLOPP

Tjänster: Text

TJÄNSTER

Image by Wesley Caribe

Reparationer/Service

Ibland fungerar inte allt som det ska. WC-stolen kan börja läcka eller packningarna i kranen behöva bytas. Vissa problem är mer komplexa men det går alltid att lösa.

Om du har äldre produkter inom vatten och värme som behöver service, akut eller i förebyggande syfte, är det bara att slå en signal eller skicka ett mail så fixar vi det.

Pipe handle

VVS-installationer

Du får hjälp med allt från byte av köksblandare till installation av nytt värmesystem i huset eller på företaget. 

Funderar du på att renovera eller vill ha tips och råd? Det finns alltid flera olika lösningar och ibland kan det vara en djungel att veta vad som passar just en själv bäst. Vi ser tillsammans över dina behov inom vatten, värme eller avlopp för att få till ett så bra resultat som möjligt.

Installationer på landsbygden såsom vattenpumpar och vattenfilter är förekommande jobb. Tveka inte att höra av dig vid funderingar kring just din anläggning.

Image by Jacek Dylag

Nybyggnation

Går du i tankarna att bygga nytt?

Vi håller i totalentreprenaden över VS arbetet. Lundéns VVS hjälper dig att ta fram en CAD-ritning över  VS-installationen i din fastigheten. Vi går tillsammans igenom materialvalet såsom uppvärmningsalternativ samt val av blandare och badrumsinredning.  För att sedan fortsätta med installationerna.

Tjänster: Products
Filtrena_j_filter_0.jpg

VATTENFILTER

Vatten är vårt viktigaste livsmedel. Utan vatten kan vi inte leva. Du förbrukar i genomsnitt ca 180 liter/dygn och person. För de flesta här i landet är rent vatten en självklarhet. Men för dig med egen brunn är det inte alltid det. Att ha eget vatten har många fördelar. Men det är inte säkert att kvalitén är en av dem. Vatten kan både se rent ut och smaka gott, men ändå innehålla ämnen som du helst vill vara utan. Med ett vattenfilter från FILTRENA får du ett rent och gott dricksvatten. Att ta ett vattenprov är enkelt. Välkommen!

Tjänster: About
IMG_0418.jpg

Installationer av värmepannor

Liten som stor installation, inga problem. Vi hjälper dig med det du är ute efter. Vi är inte knutna till något fabrikat av värmepannor och har god kontakt med de bästa leverantörerna. Ni ska känna er trygga i den värmepannan vi monterar hos er.

Installationer av värmepannor för fastbränsle såsom ved, flis och pellets är förekommande arbeten.

Tjänster: Projects

Nedan är fler exempel på arbetsområden.

TVÄTT/BAD/KÖK

LANTBRUK

VÄRMEPANNOR

GOLVVÄRME

RADIATORER

RENOVERING

NYBYGGNATION

SOLVÄRME

Tjänster: Clients
bottom of page